Parmassage

Parmassagen tilbydes desværre ikke længere. Har du et gavekort til parmassage, kan du kontakte mig på kontakt@artofmassage.dk . Enten kan gavekortet refunderes, eller du/I kan benytte kortets værdi til de andre behandlinger.


ANVENDELSE


Vi anbefaler fx at en parmassage kombineres med en tur i spa inden (Klosterbakken ligger lige om hjørnet) eller et cafébesøg bagefter. Byens centrum ligger få skridt fra klinikken indgang.


FØR


Når i ankommer til klinikken er der først lidt tid til at hilse på og snakke kort, hvis der er noget særligt der skal fokuseres på i behandlingen. Herefter er der tid til omklædning. Kom gerne 5-10min inden vi begynder.


UNDER


Behandlingerne foregår samtidigt, men ikke nødvendigvis synkront. Vi er to forskellige behandlere, der hver har vores egen stil og metoder. Man må GERNE snakke undervejs. Omvendt er det også fint med stilhed.


EFTER


Nu er det tid til at vågne op igen, få tøj på og drikke et glas vand, så kroppen forbliver frisk og velhydreret efter behandlingen. Klinikken ligger i midt i byens centrum, tæt på caféer og butikker, hvis turen skal fortsætte.

PRISER


45min

kr. 775,-

60min

kr. 1025,-

90min

kr. 1375,-

*10% studierabat


PARMASSAGE


En parmassage kan være en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag med sin kæreste, ven/veninde eller familie. Det er en måde at være sammen på, hvor man oplever hinanden fra vores bedste side: veludhvilet, afslappet og glad.I klinikken i Vestergade er vi to massører der normalt arbejder hver for sig. Vi har dog besluttet at slå folderne sammen, så også vi kan tilbyde en dejligt afslappende parmassage.

Behandlingen er en oliemassage, der foregår i det samme rum, på to brikse lige ved siden af hinanden. Om den skal dyb eller blød er helt op til jer!

I kan med fordel tage en tur på café eller ud at kigge butikker efter behandlingen, da klinikken ligger i enden af byens gågade.


Når i booker en parmassage er det vigtig at bemærke, at det ikke kan ske via online booking. Vi har to uafhængige kalendre, der skal afstemmes. Derfor kan det også være en god idé at kontakte os i god tid, så der er bedre chance for at finde en tid der passer jer.


Ønsker du at booke en tid til parmassage er det nemmeste at skrive en mail eller sms med det ønskede tidspunkt. Da vender jeg tilbage med en bekræftelse eller et alternativt forslag. Man er selvfølgelig også velkommen til at ringe og høre nærmere.


Tidsrum for parmassage:

Tirsdag: 09:30-16:00

Onsdag: 09:30-16:00

Torsdag: 09:30-15:00

Fredag: 09.30-16/17:00