Behandlinger


TRADITIONEL THAIMASSAGEEn massagestil fra det nordlige Thailand der består af en blanding af massage, akupressur og udstræk.Behandlingen er velegnet til dig der har en stiv og anspændt krop fx pga. stillesiddende arbejde eller tung belastning fra arbejde eller træning. Vi kan både arbejde med bløde tryk ved den mere følsomme krop, og med dybe, faste tryk ved dig der har brug for lidt ekstra. En helkropsmassage kan desuden have stor effekt hvis du døjer med skavanker flere steder i kroppen, da vi når omkring alle tænkelige problemområder.


TERAPEUTISK THAIMASSAGEMed udgangspunkt i akupressur og dybdemassage arbejder vi på at genoprette kroppens balance.Har du et konkret problem du vil have kigget på, fx en skulder der driller, eller en fastlåst nakke, så kan en terapibehandling på 45-60min være den rette løsning for dig. Vi arbejder dybt og behandlingen er som regel smertefuld så længe den står på. Bagefter føles kroppen dog lettere, og de fleste mærker en forbedring allerede efter første behandling.


WELLNESSMASSAGEEn klassisk wellnessmassage med olie, til dig der trænger til ro og selvforkælelse.Massage behøver ikke at gøre ondt for at have en effekt. En afslappende oliemassage øger kroppens blodcirkulation og får nervesystemet til at falde til ro. Vi arbejder med rolige, dybe strøg og bruger musik der understøtter afspændingsprocessen. Velværemassage er en perfekt afstikker fra den travle hverdag og som almindelig kropsterapi til dig, der ikke kan lide hård massage.


DYBDEMASSAGEEn terapeutisk oliemassage hvor der arbejdes dybt i muskulaturen med hænder og albuer.Er kroppen hæmmet af myoser kan det være svært at finde ro i hverdagen. Det kommer fx til udtryk ved en følelse af rastløshed i kroppen eller som decideret smerte. Har du gået rundt med spændinger i en længere periode er det en god idé at begynde med en dyb oliemassage til at få blødgjort musklerne inden der arbejdes dybt. Vi fokuserer på at få afspændt et område ad gangen.