Wellnessmassage


ANVENDELSE


Wellnessmassage er primært afslapning og nydelse. Er du træt og stresset, eller ønsker du at forkæle dig selv eller en anden med en skøn massage - så er denne behandling den helt rette.


FØR


Klienten kan medbringe eget linned (stort håndklæde eller lagen), eller leje i klinikken (kr. 20,-). Vi indleder med en kort snak om forventninger til behandlingen, hvorefter der er tid til omklædning.


UNDER


Tempoet på behandlingen er lavt, og massagen er forholdsvis blød. Kroppen bliver varmet og blødgjort, evt. med enkelte dybe tryk efter ønske. Vi bruger blød musik for at skabe en afslappende og dejlig stemning.


EFTER


Når behandlingen er færdig gives der god tid til at vågne op igen og klæde om. Man kan godt føle sig lidt fjern lige efter behandling indtil kroppen er vågnet helt igen. Brug evt. den næste times tid på at mærke hvordan det føles at have ro indeni. Føler du dig fx mere glad og kærlig? Andre kan også opleve en stor træthed og et behov for hvile, hvis du gennemgår en stressfuld periode.

PRISER


45min

kr. 400,-

60min

kr. 500,-

75min

kr. 650,-

Leje af linned

kr. 20,-

WELLNESSMASSAGE


En klassisk oliemassage tilpasset den travle og stressede krop, der trænger til en kærlig hånd. Med rolige, lange strøg varmer og afspænder vi kroppen, og lader tankerne falde helt til ro til den bløde musik.En massage behøver ikke at gøre ondt for at være effektfuld. Faktisk kan en simpel berøring som et kærligt håndtryk påvirke kroppen mere end vi tror. Når du bliver berørt på huden bliver det registreret af receptorer, der sender signaler videre op til hjernen og nervesystemet. Effekten kan bl.a. være at pulsfrekvensen og blodtrykket falder. Massage viser desuden tendens til at reducere tilstedeværelsen af stresshormonet kortisol, og øge mængden af hormoner som dopamin, serotonin og oxytocin der kan give en større følelse af glæde, velvære og tillid.

Hvis blot et kram eller det at holde i hånd kan have målbar gavnlig effekt - tænk så hvad 60min massage kan gøre for kroppen!


Musik er en anden vigtig del i en velværemassage. Der findes mange typer wellnessmusik, og jeg er altid på udkig efter de helt rigtige typer. Her er der mange elementer der spiller ind: musikken skal gerne være forholdsvis monoton og uden de store udsving. Naturlyde virker afslappende for de fleste, ligesom en blød stemme er behagelig at lytte til. Jeg bruger selv musikken aktivt i behandlingerne. Er der behov for ekstra dyb afspænding vælger jeg een slags, men er der behov for en lidt lettere stemning bruger jeg en anden slags.


Under behandlingen ligger klienten som regel i undertøj hvis vi arbejder på hele kroppen. For kvinder er det enten med en BH der kan åbnes på ryggen, eller uden BH - begge dele er OK. Arbejder vi kun på overkroppen kan man fint beholde bukserne på. Jeg sørger altid for at beskytte tøjet imod olien. Der er håndklæder i klinikken, men ønsker man at medbringe eget linned er man meget velkommen til det. Olien der benyttes er allergivenlig (nøddefri) og indeholder en blanding af naturlige planteolier. Den føles let og glat på huden og er nem at vaske af hud og tekstiler.


Bemærk der tillægges en leje på 20kr ved brug af klinikkens linned. Man er velkommen til selv at medbringe et stort håndklæde eller lagen.