Dybdemassage


ANVENDELSE


En behandling egnet til kroniske og overbelastningsskader, samt almindelig anspændthed både til dig der aktivt træner og til dig der sidder på kontor hver dag.


FØR


Klienten kan medbringe eget linned (stort håndklæde eller lagen), eller leje i klinikken (kr. 20,-)

Vi afgør hvad dit problem er og hvilke områder der skal behandles. Har du tidligere skader eller andre skavanker er det vigtigt at få det hele på bordet.


UNDER


Vi arbejder tålmodigt og effektivt. Muskulaturen blødes op inden vi arbejder dybdegående med forskellige massageteknikker og akupressur.


EFTER


Efter dybdemassage er det vigtigt at tage den med ro en times tid efter behandlingen, og drikke rigeligt med vand. Kroppen har brug for en lille pause til at restituere. Nogle oplever en øm krop dagen efter. Det er helt normalt, når der er arbejdet dybdegående.

PRISER


45min

kr. 400,-

60min

kr. 500,-

75min

kr. 650,-

Leje af

linned

kr. 20,-

DYBDEMASSAGE


En dyb oliemassage hvor vi fokuserer på at nå til bunds i dine spændinger. Derfor vil vi som regel udvælge et par områder afhængigt af hvor lang behandling du booker. Muskulaturen bliver først blødt op så den "åbner" sig, hvorefter vi arbejder i dybden med akupressur og andre teknikker.En dybdemassage kan udføres på mange forskellige måder, og der er gennem tiden udviklet adskillige forskellige stilarter og teknikker der hver især udmærker sig på sine måder. I denne behandling bruger jeg en bred vifte af teknikker alt efter hvad jeg føler der er behov for. Har du en kraftig og aktiv muskulatur vil jeg naturligvis tage mere hårdt fat, end hvis du er 1,60 og sidder på kontor hver dag.


Behandlingen vil ofte gøre ondt undervejs, selvom vi forsøger at holde os indenfor smertetærskelen. De fleste vil opleve flere punkter, hvor smerten vil stråle ud i forskellige områder. Det er den slags punkter der kan være skyld i irritation og smerte ved fx knæ og albue eller spændingshovedpine. Her bruger vi primært akupressur til med tålmodighed at få låst op for blokeringen.


Denne behandling egner sig altså både til dig med aktiv krop der har brug for jævntlig sportsmassage til at fintune maskineriet, og til dig der lider af myoser og spændinger som resultat af en travl hverdag.


Bemærk der tillægges en leje på 20kr ved brug af klinikkens linned. Man er velkommen til selv at medbringe et stort håndklæde eller lagen.