Traditionel Thaimassage

ANVENDELSE


Traditionel Thaimassage er perfekt fx som en månedlig vedligeholdelsesmassage, til dig der kan lide massage der kan mærkes. Du får en dyb og grundig afspænding med plads til nydelse og indre ro - den perfekte kombination af wellness og terapi.


FØR BEHANDLINGEN


Medbring et lagen eller tæppe til underlag (leje af linned 20kr).  Der skal helst være gået 2-3 timer siden sidste store måltid. Vi afstemmer forventningerne - hvad har du behov for denne gang, og er der noget særligt der driller?


UNDER BEHANDLINGEN


Jeg arbejder med rytmiske tryk på punkter og langs linjer samt passive og aktive udstræk. Stemningen er afslappet da der skal være plads til at nyde behandlingen, og til at arbejde på den indre ro undervejs.


EFTER BEHANDLINGEN


Du får et glas vand og tid til stille og roligt at komme "tilbage til verden" igen. Hvis det er relevant får du et par gode råd til afspænding i hverdagen.

PRISER


45min

kr. 400,-

60min

kr. 500,-

75min

kr. 650,-

Leje af linned

kr. 20,-

TRADITIONEL THAIMASSAGE


En massagebehandling, der er skræddersyet til de fysiske udfordringer det moderne menneske står overfor. Vi arbejder på at løsne musklerne, udstrække kroppen og at afbalancere og afspænde den mentale energi.

Traditionel Thaimassage massageform der stammer fra Thailand. Massageformen bærer slægtskab med de fysiske asanas fra yoga (det er derfor at nogle kalder det for yogamassage). Mange beskriver også oplevelsen som en dejlig blanding af at lave yoga og få massage på samme tid. Jeg arbejder ved at stimulere kroppens energikredsløb ved rytmiske tryk på punkter og langs linjer i kroppen, og ved at trække i og strække kroppen. Et andet karakteristika er at klienten beholder sit tøj på, og ligger på en fast bomuldsmadras på gulvet. Det giver lidt flere muligheder i forhold til at arbejde dynamisk med kroppen, end en massagebriks gør.


En session kan være ret så forskellig fra gang til gang, da teknikkerne indenfor thaimassagen giver plads til utrolig stor variation. Fx kan modtageren ligge på maven, på ryggen, på siden eller sidde op under behandlingen. Ligeledes bruger jeg både fødder, knæ, albuer, underarme, hænder og fingre som arbejdsredskab. Der vil altid være en dejligt afslappende baggrundsmusik, og jeg forsøger altid at skabe så gode rammer som muligt om hver session.


Mange forbinder thaimassage med en meget dyb og smertefuld behandling - men sådan er det altså ikke altid. Jeg spørger selvfølgelig hver klient, hvilken type behandling de kunne tænke sig. Nogen vil ganske vist gerne have en behandling der kan mærkes lige til grænsen, men andre kan bedst lide en behandling hvor er der plads til at få koblet helt af oppe i hovedet. Behandlingen kan tilpasses alle behov.


Denne behandling er velegnet fx som en månedlig vedligeholdelse af kroppen, der forebygger skader og stress og er med til at holde kroppen sund og stærk.